Wij werken o.a. voor:

particulieren, bedrijven, zorginstellingen, scholen, woningbowverenigingen, vve's, gemeenten, provincies, transportbedrijven aannemers, bouwbedrijven en binnenkort ook voor u?

Benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden?

Klik dan hier om de referenties van
onze klanten te bekijken.

Gladheidsbestrijding

 

De winter door

De winters in Nederland zijn nogal wisselend, maar in de afgelopen jaren kregen we regelmatig te maken met gladheid door sneeuw, ijzel en bevriezing. Het grote aantal valpartijen en ongelukken zorgt dan voor een stijging van het ziekteverzuim en de zorgkosten.
Kies voor de gladheidsbestrijding van De Gooijer voor bedrijven, scholen, restaurants, hotels, appartementencomplexen en verzorgingstehuizen. Van preventief strooien tot sneeuwschuiven en borstelen. Met De Gooijer blijft u gewoon goed bereikbaar.

Preventief en in alle vroegte strooien

Wij nemen gladheid niet met een korreltje zout, maar met bakken tegelijk. Wij zorgen ervoor dat uw toegangspaden en parkeerterrein(en) schoon en begaanbaar zijn voordat uw medewerkers, gasten of bewoners arriveren. En we zorgen er uiteraard voor dat uw terrein ook overdag begaanbaar blijft. En wat dacht u van een goed begaanbaar schoolplein voordat leerkrachten en leerlingen arriveren? Veiligheid voor alles!
Ook transportbedrijven in de regio Ede/Veenendaal weten De Gooijer te vinden om 24/7 hun heftruckdoorgangen en laadputten begaanbaar te houden.

Uw terrein is 24/7 onze zorg!

Onze klanten uit de afgelopen winters zijn zeer tevreden. We strooien zout, schuiven de sneeuw aan de kant en borstelen paden en opritten. En omdat de sneeuwval niet beperkt is tot kantoortijden, zorgen wij 24/7 voor het tijdig strooien en schuiven van uw terrein om gladheid te bestrijden.
Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen leveren wij zakken zout per pallet, zodat u ook zelf kunt strooien wanneer dat nodig is.

Meer informatie / offerte

Strooien, sneeuwschuiven en borstelen doen we op contractbasis of per uur.
Neem dan gewoon even vrijblijvend contact op per telefoon of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

 Benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden?

Klik dan hier om de referenties van
onze klanten te bekijken.