Wij werken o.a. voor:

particulieren, bedrijven, zorginstellingen, scholen, woningbowverenigingen, vve's, gemeenten, provincies, transportbedrijven aannemers, bouwbedrijven en binnenkort ook voor u?

Benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden?

Klik dan hier om de referenties van onze klanten te bekijken.

Tuinaanleg en -onderhoud

 

Een nieuwe tuin of een bestaande tuin renoveren?

Het aanleggen van een nieuwe tuin begint met een goed plan. Veel bestrating en een veranda of juist een tuin met veel borders en een mooi gazon? Voor elk wat wils. Uw tuin maakt uw huis ‘af’. Samen met u bespreken we de wensen en ideeën. Die zetten we om in een tekening, planning en begroting op te stellen. Na uw akkoord beginnen we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Van grondwerk en riolering tot en met het leveren van zand en tuinaarde ontzorgen wij u volledig.

En wat dacht u van het aanleggen van tuinverlichting voor de lange zomeravonden? Alles in en op de grond kunt u aan ons overlaten. Als de basis voor uw tuin klaar is, gaan we verder met het straatwerk en de andere afwerkingen, zoals beplanting, erfafscheidingen en het afvoeren van het afval.

Straatwerk

Straatwerk is mogelijk in alle soorten, maten en materialen. Wij verzorgen het straatwerk voor uw terras, oprit en tuinpad, maar ook voor parkeerplaatsen, trappen en rondom zwembaden.
Wij leveren en verwerken alle soorten bestratingen: van natuursteen tot keramiek en van betontegel tot industriële klinkers.

De beplanting en het tuinonderhoud

Uw tuin is pas echt af met de juiste planten, bomen en struiken. We leveren niet alleen alle soorten, maar planten ze ook voor u in. En uw tuin is natuurlijk pas echt af met een mooie schutting, haag of stevig hekwerk. Goed onderhoud is belangrijk om uw tuin netjes te houden. De Gooijer zorgt door vakkundig tuinonderhoud voor een mooie tuin in alle seizoenen. Voor het onderhoud van uw bestaande of nieuw aangelegde tuin hebben wij scherpe tarieven.

Meer informatie / offerte

Ook toe aan een nieuwe tuin of nieuw straatwerk?
Neem dan gewoon even vrijblijvend contact op per telefoon of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

 Benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden?

Klik dan hier om de referenties van onze klanten te bekijken.